Information om Zerochol

ZEROCHOL-300px

Hvem kan anvende Zerochol?
Zerochol i kombination med en kost fattig på fedt og kolesterol, er passende for dem der skal balancere deres blods kolesterolniveau.

Anbefalet dosis af Zerochol
2 tabletter en gang dagligt til hovedmåltidet. Du kan maksimalt tage op til 3 tabletter dagligt. To til hovedmåltidet og en til et andet måltid.

 


 

• Zerochol blev udviklet af firmaet Innoceutics, der holder til i Center for Innovation og Inkubation ved universitetet i Gent, Belgien. Det blev udviklet med det formål at hjælpe folk til at vedligeholde et sundt kolesterolniveau i blodet.

• Zerochol indeholder 100% frie plantesteroler – Den naturlige og aktive form for fytosteroler.

• Hver Zerochol tablet indeholder 800 mg plantesteroler. Denne speciel høje dosis er overensstemmende med det amerikanske FDA’s anbefalinger.

• To Zerochol tabletter giver en plantesterol dosis der er dokumenteret effektivt til at reducere LDL typen af kolesterol.

• Ændringer af kostvaner i kombination med daglig tilskud af Zerocol, vil støtte en betydelig reduktion af LDL kolesterolet

 

Yderligere information:
Oplysningerne her i brochuren er generel information og bør ikke erstatte en konsultation hos lægen. Tager man receptpligtigt medicin og/eller kolesterolmedicin bør man konsultere sin læge, før man starter på Zerochol. Zerochol bør ikke tages af gravide og ammende samt børn under 1 år. Zerochol bør ikke anvendes, hvis man lider af sitosterolemia. en sjælden arvelig sygdom.

 

zerochol 2012

Læs mere KLIK HER